Allerlei - Preflat/formsydd hybrid Natt Junior

  • 395 kr

Det här är en riktig hybridblöja. Utsidan är som på en vanlig formsydd, med bra resår i ryggen, runt benen och med knappar till stängning, medan insidan ser ut

Läs mer
I lager.
Stock: 2
Share

Det här är en riktig hybridblöja. Utsidan är som på en vanlig formsydd, med bra resår i ryggen, runt benen och med knappar till stängning, medan insidan ser ut som en Preflat. Den består alltså av en mittdel och 2 vingar som du själv kan vika på olika sätt för att boosta blöjan precis där det behövs. Det enklaste är att vika vingarna på 2 och sedan lägga dem in över mittdelen. Utsidan består av ett tyg med 95% bomull 5% elastan och på insidan en blandning av mjuk bambu-viskos, ekologisk bomull och hampafleece.  

Passform: Något stor i storleken. Relativt  nätt. ca 14 cm i grenen och blir inte allt för fluffig.

Uppsugningsförmåga:  Mycket bra! Särskilt med tanke på hur nätt den är. 

Torrskikt: Nej, den känns blött när barnet har kissat i den. 

Till natt/dag: Den är tänkt som nattblöja, men är relativt nätt och passar därför bra under dagen när man kan behöva det lilla extra, tex när man bär i sjal/sele. 

Tillverkingsland:  Tyskland

Vad passar till: Blöjan behöver en ytterbyxa för att bli vattentät, till exempel ullbyxor från Gluckswindel. Anavy eller Reiff. Till storkissande barn kan man behöva boosta med ett tex ett tunnt hampainlägg från Windelmanufaktur, Geffen Quickabsorber, eller något utav Allerleis Bambu/hampa eller bambu/linneinlägg. 

Storlek: ca 12-15 kg

Material: 
Utsidan: 95% ekologisk bomull 5% Elastan
Insidan: 30% bambu-viskos, 50% ekologisk bomull, 20% hampafleece

Tvättråd: Tvättas i max 60 grader. Får ej torktumlas. Bör sträckas i vått tillstånd. 

Torktid: ca 12h

Tillverkare: Allerlei är ett litet företag i Tyskland som tillverkar alla sina produkter med mycket kärlek.